Laat je inspireren

Woon- en inspiratiemagazine

Laat je inspireren

Bestel hier GRATIS ons magazine met 236 pagina’s boordevol interieurtrends, verrassende woonideeën, decoratietips en met een compleet overzicht van onze actuele collectie of bekijk ‘m snel online.

Wat vonden anderen van het magazine?

Een gemiddeld cijfer van 8,6 uit 1797 beoordelingen.

8,6
8

Leuk magazine met mooie ideeën. We zijn op zoek naar nieuwe eetkamer stoelen. Mijn dochter gaat een opleiding interieur doen in september en is helemaal enthousiast met de gids. Dus dubbel plezier in huis.

9

Ik heb inmiddels bij henders en hazel gewinkeld en een aantal spullen gekocht

8

Een stoere landelijk industriële look met hout, zwart metaal en fijne kleuren.

9

Super leuk boek waar ik zeker inspiratie op heb gedaan.

8

Mooi uitgebreid boek om te kijken welke stijl je zoekt. Kom zeker kijken in de winkeloop als corona aan het afnemen is en de winkels open zijn

8

Het magazine is mooi verzorgt, en de producten zijn zeker interessant en mooi, om een vervolg afspraak te maken.

8

Mooi boek

10

Super leuk blad veel inspiratie en leuke ideeën er in gevonden

8

Heb zowel thuis als in mijn vakantiehuis altijd meubels van Henders & Hazel. Met name het zitcomfort vind ik erg belangrijk en dat is bij H&H altijd goed en bijzonder! Een bankstel is vaak iets duurder maar de levensduur maakt dat ruimschoots goed. Wij hebben inmiddels een afspraak gemaakt bij Kruit & Kramer in Groningen.

9

Mooi magazine vol met ideeën, hierdoor een afspraak gemaakt bij een meubelzaak Met als resultaat dat wij een nieuwe bank hebben besteld.