Henders and Hazel - Farmer & Farmero

Farmer & Farmero

COLLECTIE
eetkamertafel 210 x 100 cm

Farmer

eetkamertafel 210 x 100 cm

€ 1.299
Bekijk product
armstoel

Jacky

armstoel

vanaf € 269
Bekijk product
armstoel

Jake

armstoel

in microleder vanaf € 329
Bekijk product
Farmer Block 1

Farmer / Farmero collectie

Bij de Farmer/Farmero collectie draait alles om tafels. Eetkamertafels en bartafels om precies te zijn. Het mooie aan deze collectie is dat je zelf je tafel naar eigen wens ontwerpt. Het verschil tussen de Farmer en Farmero tafels zit 'm in de tafelbladen. Deze zijn of volledig van beton (Farmero), of een combinatie van beton en eikenhout (Farmer). Omdat je zowel de afmeting als de uitvoering volledig zelf bepaalt, heb je altijd een tafel die perfect past in je interieur.

Farmer Block 1a

Ontwerp je eigen tafel

De Farmer/Farmero collectie biedt je alle ruimte om zelf je tafel naar wens samen te stellen. Allereerst bepaal je het soort tafel, wil je een bartafel of een traditionele eetkamertafel (of misschien wel beide). Vervolgens bepaal je de afmeting. Kies je voor de Farmer tafels, dan kies je voor een tafel met een tafeblad dat bestaat uit een combinatie van eikenhout en beton. Kies je voor de Farmero tafels, dan is het tafelblad volledig van beton. Voor zowel de Farmer als Farmero collectie zijn er 3 opties voor de tafelpoten: een metalen X-poot, een metalen V-poot of een metalen V-poot met houtinleg. Succes met ontwerpen.

Farmer Block 2

Authentiek landelijk

Natuurlijke materialen spelen de hoofdrol bij de authentiek landelijke woonstijl. Meubels mogen ruw en onbewerkt zijn. Terug naar basic is de basis voor een authentiek landelijk interieur. Grote meubels en materialen als hout, beton en metaal passen goed binnen deze woonstijl. Combineer deze meubels met accessoires van natuurlijke materialen zoals linnen, wol, leer en riet.

Farmer Block 3

Blij van beton

Beton is naast hout en metaal een populair materiaal in het interieur. Het is sterk, heeft een krachtige uitstraling en past in vrijwel elke woonstijl. Bovendien laat het zich makkelijk combineren met andere materialen. Het beton in de tafelbladen van de Farmer / Farmero collectie kan tegen een stootje en is behandeld met een speciale coating, waardoor het tafelblad beschermd is tegen vlekken

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!

Alle woonstijlen