Terug naar overzicht
Levi - eetkamerstoel - rvs 4 poots gebogen - catania leder
Levi - eetkamerstoel - rvs 4 poots gebogen - catania leder
Levi - eetkamerstoel - rvs 4 poots gebogen - catania leder
Levi - eetkamerstoel - rvs 4 poots gebogen - catania leder
Levi - eetkamerstoel - rvs 4 poots gebogen - catania leder
 • Kies uit 4 rvs poten
 • Keuze uit 10 kleuren Catania leder
 • Uit voorraad leverbaar
Snel leverbaar
Op = Op
Best Buy
{{selectedVariant.actionFreeText}}
Now or never
Binnenkort verwacht
Coming Soon
Snel leverbaar
Eetkamerstoelen

eetkamerstoel - rvs 4 poots gebogen - catania leder

Levi

{{selectedVariant.PriceGroupDescription}} {{selectedVariant.oldPrice}} {{selectedVariant.price}} {{selectedVariant.ecoTax}}
Op = Op
Best Buy
{{selectedVariant.actionFreeText}}
Now or never
Binnenkort verwacht
Coming Soon
Snel leverbaar
De winkel 9,0 uit 1 beoordelingen

De eetkamerstoel Levi van Henders & Hazel is strak vormgegeven en heeft een modern design. De stoel is uitgevoerd in Catania leder en is leverbaar in maar liefst tien verschillende kleuren. Dit model is uitgevoerd met rechte poten. Daarnaast is de Levi stoel ook beschikbaar met een spinframe, swingframe of gebogen poten. Door deze variatie is er altijd een exemplaar te vinden dat aan jouw wensen voldoet en precies binnen je interieur past. Ook kun je ervoor kiezen verschillende kleuren te combineren voor een speels effect. Bovendien is het zitcomfort van de Levi eetkamerstoel zeer hoog dankzij het comfortabele zitvlak.

Algemene informatie
 • Artikelnummer {{selectedVariant.articleCode}}
 • Afmetingen B 50 x D 62 x H 89
 • Omschrijving {{selectedVariant.productDescription}}
 • Materiaal {{selectedVariant.materialDescription}}
 • Onderhoud {{selectedVariant.maintenanceDescription}}
 • Gewicht {{selectedVariant.netWeight}} kg
 • Product overzicht Download paspoort
Afmetingen
 • Breedte 50 cm
 • Diepte 62 cm
 • Hoogte 89 cm
 • Hoogte zitting 49 cm
Afmetingen
Beoordelingen

Wat vonden anderen van dit product?

9

Beste Henders&Hazel, Ik heb recent twee stoelen gekocht voor mijn nieuwe kantoorruimte, exact identiek aan vier stuks welke ik bij jullie heb gekocht voor onze woonkeuken. Dat geeft reeds aan dat de meubels prima passen bij diverse doeleinden. Opvallend zijn de positieve reacties op de perfecte "zit". Zowel op kantoor als ook thuis zijn degene die er voor het eerst op gaan zitten blij verrast door de prettige manier waarop men erop kan plaatsnemen, naast het eigentijdse karakter van de stoelen. Voor ons als klant waren dat tevens de twee voornaamste aspecten waarom we uitgerekend voor deze stoelen hebben gekozen. Mijn onderneming verricht advieswerk voor de installatiebranche, enwel met name aan de "servicezijde" van de techniek. Daarmee kan ik het erg waarderen dat we op uw filiaal te Heerlen zo goed zijn voorgelicht. Volstrekt niet opdringerig en men had juist alle tijd om ons te helpen de juiste keuze te kunnen maken waarbij het aanslepen van diverse alternatieven als geheel vanzelfsprekend leek. Dat is het natuurlijk niet en heeft een oprechte betrokkenheid van het personeel nodig om er zo invulling aan te kunnen geven. We voelden ons niet alleen klant maar ook nog een beetje Willem-Alexander en Maxima. De geleverde stoelen bleken vervolgens niet foutloos. Wij dachten in eerste instantie, "dat hebben wij weer". Boos en teleurgesteld gebeld met jullie filiaal alwaar we keurig te woord werden gestaan en even later een bezoek door een servicemedewerker stond ingepland. We waren ervan overtuigd dat we nieuwe stoelen dienden te ontvangen want de schades waren vast niet te verhelpen. Tijdens het bezoek bleek maar weer eens dat u niet alleen heeft geïnvesteerd in bekwaam verkooppersoneel maar ook ik specialisten, echte vaklui, op de weg. De schades werden snel en ook nog eens geheel onzichtbaar verholpen. Hans Kazan zou er jaloers op zijn. Echt top! Dus bekwame verkopers en vakspecialisten op de weg. Goed geregeld! Bedankt voor de service!

Video


Meubels met een eigen gezicht

Meubels met een eigen gezicht