Ontvang gratis ons woon- en inspiratiemagazine

Woon- en inspiratiemagazine

Ontvang gratis ons woon- en inspiratiemagazine

Geselecteerde winkel

Wat vonden anderen van het magazine?

Een gemiddeld cijfer van 8,6 uit 1351 beoordelingen.

8,6
9

Het magazine ziet er zoals altijd weer erg mooi uit. Het blijft zó leuk om er ideeën uit op te doen. Elke keer als je erin bladert, zie je weer iets nieuws!

9

Fantastisch boek om inspiratie op te doen!

8

Ik heb het woonmagazine van voor naar achter gelezen en weer terug. Ik heb genoten van de variatie en het kleurgebruik in deze bijzondere gids, tevens van het overzicht van de wooncollecties, de prachtige foto’s, de inspirerende stylingtips en de fantastische meubel vormgeving. Kortom een genot om naar te kijken. Ook de televisie programma’s scoren hoog bij mij. Ga zo door!!!

8

Vind het een inspirerende magazine. Heb inmiddels zelf meubels gekocht en verwacht het in september. Ben dus heel nieuwsgierig hoe het zal staan.

9

Ziet er allemaal super netjes uit kon er veel ideeen uit halen Bedankt

8

In de wooninspiratie catalogus kan ik de woontrends volgen, en nieuwe inspiratie opdoen voor eventuele nieuwe aankopen. De catalogus vind ik fijn omdat verschillende woontrends aan bod komen, deze kun je vergelijken met je eigen inrichting. Je kunt dan een keuze maken om de inrichting te vernieuwen of aan te vullen. Daarnaast word je uitgenodigd om een keer in een winkel te gaan kijken of jouw keuze uit de catalogus voldoet aan de verwachtingen.

9

Leuk trendy magazine, mooie artikelen, betaalbare prijzen, fijn om te bewaren.

8

geweldig mooi magazine vol inspiratie wij hebben thuis ook stoelen uit jullie collectie staan. Wij zouden ze ieder aanbevelen voor kwaliteit en prijstechnisch enorm aan te raden.

8

Heerlijk in het woonblad gekeken ,Mooie meubelen ,inspiratie opgedaan . Stijlen bekeken, assoiaris .het is een mooi woonblad.

8

Ook fijn om ideeen op te doen voor ons nieuwe huis!!👍🏼